tel: 02 741 13 53
gsm: 041 815 985
fax: 02 741 13 54
gerard


Gerard

Gerardovi enkratni jekleni strešniki imajo lep izgled, dolgo življensko dobo, poleg tega pa so varni in trpežni v vsakem bivalnem okolju, Strešniki Gerard so že dokazali odpornost na vremenske vplive in na potresno aktivnost.

Strešna kritina Gerard lahko izboljša videz in zaščito vsake stanovanjske ali poslovne zgradbe. Vsaka plošča je izdelana iz visokokakovostnega jekla, povlečenega s cink-aluminijem, ki ji daje trdnost, tradicionalni videz pa še polepša sloj kamnitih drobcev.

Strešna kritina Gerard je oblikovana v skladu s tradicijo in polepša arhitekturni slog vsake hiše ali druge zgradbe. široka barvna paleta omogoče ustvarjalnost pri izbiri barvnih kombinacij. Prednost Gerarda pred ostalimi kritinami je v tem, da ima Gerard posip iz naravnega kamenja, ki ni umetno obarvano in se z leti ne razbarva.

Protipotresna varnost

Strehe in dele zgradb pod njimi pogosto prizadene vdor vetra in dežja. V številnih primerih obstoječe opečne ali betonske kritine ni mogoče zamenjati brez občutnega ojačanja konstrukcije. Strešna kritina Gerard ponuja rešitev. Zaradi njene majhne teže jo je mogoče brez težav namestiti na obstoječo konstrukcijo. Gerardovo kritino je mogoče polagati čez veliko obstoječih kritinin in se tako izogniti izpostavljanju vaše hiše vremenskim razmeram.

Varnost in zanesljivost v vsakršnih razmerah

Zaradi Gerardovega zareznega profila in edinstvenega sistema vodoravnega pritrjevanja je zlasti primerna za območja z veliko snega, dežja, močnim vetrom ter celo orkani. Na streho z naklonom do 40 pokrito s kritino Gerard ni potrebno montirati snegolovov.

Smo pooblaščeno podjetje za kakovostne proizvajalce, kot so:

decra metrapan gerard creaton esal trimo tegola canadese tondach bramac termotop hosekra karodi hermi
  © 2010 krovstvo-dk.si
mbtl: 041 815 985 | tel: 02/741 13 53 | e-mail: info@krovstvo-dk.si